Gör en konstutflykt med varm choklad i termos

Att måla på vackert papper inomhus är nog så härligt, men tänk att få ge dig ut och njuta av naturen samtidigt som du försöker teckna ned den, visst vore det härligt? Det kan du också göra. Läs vidare för att ta reda på hur du ordnar en riktigt mysig konstutflykt i höst.

Varm dryck är ett måste

För att klara av att måla och rita i höstkylan är det viktigt att du håller dig varm. Se därför till att investera i termosflaskor som håller hög kvalitet. Hos Medtryck.se hittar du bra termosflaskor av olika typer. Du kan dessutom pryda dem med din logga eller signatur. I din termosflaska förvarar du naturligtvis varm choklad. Ta gärna med dig en burk med vispgrädde också för att göra det hela extra lyxigt. Du ska naturligtvis även ha något med dig att äta. Tunnbrödsrullar med god fyllning kan hållas med en hand och är därför perfekt att ha med dig när du ska måla. Nu är du rustad för en riktigt härlig dag bland höstlöv i naturen.

Sitt skönt

När du sitter och målar eller tecknar utomhus, oavsett om det rör sig om akvarell eller blyertsteckning så är det viktigt att vara bekväm. Ta därför med dig ett varmt och skönt underlag att sitta på. En filt att svepa kring axlarna är inte heller fel. Då blir det extra mysigt när du och dina vänner öppnar era termosflaskor för att dricka varm choklad.

Bestäm ett tema

Om ni är flera som går ut på konstutflykt kan det vara kul att ha ett gemensamt tema. Bestäm helt enkelt vad ni ska måla och gör egna tolkningar. Motiven kan vara allt från människor som rör sig utomhus till vackra höstlöv och byggnader. Det är intressant att måla samma motiv eftersom det ger en unik inblick i hur olika människor kan tolka olika uppgifter. Dessutom blir ni fyllda med inspiration till nya projekt när ni ser varandras alster.

Vänta inte utan boka in en konstutflykt med dina vänner. Snart är hösten över och det blir svårare att måla utomhus. Ladda med termosflaskor, filtar och god matsäck och ge er sedan ut för att släppa loss inspirationen. Har du ingen termos hittar du som sagt enkelt en sådan hos Medtryck.se. De har även massor av andra saker som kan vara trevliga för den som är konstnärligt lagd. Vad sägs till exempel om en t-shirt med ditt eget tryck på?