Skapa inredning i papper

Pysslandet har aldrig varit så populärt som vad det är nu. Det är inte längre bara barnen som sitter vid middagsbordet och klipper och klistrar utan även de vuxna ägnar sig åt denna hobby. Det finns dessutom de som är så framgångsrika inom sitt fält att de utvecklat sin hobby till ett företag. De som har svårt för att ägna sig åt enbart scrapbooking eller servettvikning startar kanske istället en butik som säljer material för alla dessa projekt och får sina behov stillade på så vis. Vad man kan vara överens om är att pysslandet är lika avslappnande som det är beroendeframkallande.

Flinka fingrar ger vackra hem

lär dig skapa dekorationer med origami och resultatet kommer bli ett vackert hem olikt alla andras. Origami är en japansk konstart som fått ett litet uppsving på sistone och även i Sverige ägnar sig allt fler åt den komplicerade pappersvikningen. Från allra första början veks de olika modellerna enbart efter minnet vilket gjorde att antalet designer var förhållandevis lågt. Idag kan du hitta ett flertal böcker som ingående beskriver konsten och dess historia samt listar utförliga beskrivningar av ett stort antal origamidesigner. Med lite tålamod kan du lära dig att vika allt ifrån svanar och drakar till blommor och mammutar.

Utveckla din hobby till något mer

Om du blir riktigt vass på origami finns det inget som säger att du inte skulle kunna utveckla din hobby till ett riktigt företag. Idag handlar i stort sett allting om marknadsföring och om att synas, vilket du lätt kan göra med hjälp av olika sociala medier. Det gäller att aldrig ge upp och att vara oerhört envis. Förr eller senare kommer det vara omöjligt att missa dig. Ett bra sätt att börja kan vara genom ett instagramkonto. På så vis kan du visa upp dina designer och kanske även spela in en kort filmsnutt när du viker. Ett annat sätt är att utnyttja sidan allaannonser och länka dina konton genom annonsen du lägger upp där.